Maria Galland Paris

Uniek. Veeleisend. Kostbaar…

Samengesteld als een ‘mozaïek van verschillende behoeften’. Zo is onze huid.

Een inzicht dat Madame Galland in het begin van de jaren zestig op het spoor zette van haar zoektocht naar de ‘eeuwige jeugd’ en een op en top verzorgde huid.
Een inzicht, waarop de ‘Methode MARIA GALLAND’ toen en ook vandaag nog is gebaseerd: door een exacte huidanalyse en de speciale behandeling van iedere afzonderlijke huidzone, exact afgestemd op de behoeften van dat ogenblik wordt de schoonheid van de huid optimaal behouden. De perfectie van”schoonheidsverzorging op maat”, die – net zoals de op elkaar afgestemde verzorgingsproducten voor thuis – alleen bij professionele schoonheidsspecialiste te vinden is.

Kwaliteit en het streven naar perfectie kennen geen grenzen: ultramoderne onderzoekslaboratoria zijn continu op zoek naar waardevolle verzorgende substanties, efficiënte technologiën en revolutionaire formules. De hoge kwaliteitsstandaard garandeert, dat alle producten onder dermatologisch toezicht getest zijn op effectiviteit en veiligheid en dat ze buitengewoon goed verdragen wordt.