Mila D’Opiz

Hydro_Boost

De Zwitserse biologe Mila Opitz stelde de formule voor de eerste crème samen toen ze op zoek was naar een oplossing voor haar eigen huidprobleem. Het resultaat na meer dan een halve eeuw is een wereldwijde bekendheid van het cosmeticamerk en een aanwezigheid in meer dan 30 landen overal ter wereld.

De cosmetica van Mila d’Opiz is volledig op basis van verse planten uit macrobiologische teelt en wordt geproduceerd en ontwikkeld volgens traditionele Zwitserse normen die reeds van in de start deel uitmaken van de bedrijfsfilosofie. Het streven naar een hoge kwaliteit, efficiënt werk en doelgericht onderzoek zonder dierenproeven vormen een duidelijke indicatie voor de werkwijze en het gedachtegoed van deze cosmeticagigant. Ook hebben zij de kwalificatie om producten farmaceutisch af te vullen.

PRODUCTEN

Het volledige gamma van Mila d’Opiz (gelaat en lichaam) is zeer uitgebreid en biedt voor elk huidtype en elk huidprobleem een doeltreffende oplossing op maat, zodat er steeds een resultaat naar ieders tevredenheid wordt bereikt. U krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Professionaliteit en kwaliteitsproducten in combinatie met vakkennis en ervaring garanderen u de ideale huidverzorging.