Huidverbetering

Huidverbetering

Wil u ook de strijd aangaan tegen de eeuwige jeugd of bent u gewoon op zoek naar een behandeling waarbij we de huid ondersteunen om optimaal mooi te blijven? Dan kan u kiezen voor een van onze gespecialiseerde gelaatsverzorgingen. Deze zijn zorgvuldig gekozen op resultaat en efficiëntie.

 

NIEUW …

 

image

 

Zet de tijd stil en keer veroudering om door thermische, magnetische huidverjonging!

– Geen pijn of ongemak

– veilig

– zichtbaar resultaat

– huidverstrakking en rimpelvermindering

– wetenschappelijk bewezen techniek

 

imageEigen foto materiaal

 

foto

 

LED therapie – Dermalux

 

Led Therapy intense: reiniging, glycolpeeling,gespecialiseerde ampulle,LED-sessie, dagcreme. 70€
Led Therapy Facial: reiniging, serum, LED-sessie, dagcrème. 50€
In combinatie met eender welke andere behandeling 30€

image

 

UNIEKE BEHANDELING MET MOOI RESULTAAT EN EEN ALGEMEEN GEVOEL VAN WELZIJN

LED Lichttherapie

Een jeugdige uitstraling en een algemeen gevoel van welzijn dankzij de revolutionaire LED lichttherapie.

Hoe werkt LED Therapie?

Het energetische licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat (fotomodulatie). De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

Het resultaat

 • Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen al na 1 behandeling
 • Roodheden verminderen aanzienlijk
 • De vochtbalans verbetert
 • Couperose en pigmentvlekken verzachtenimage
 • De poriën verkleinen
 • De huid wordt gladder en een geïrriteerde huid wordt weer gezond
 • De spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur verbetert, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid tot gevolg
 • Alsook voor depressies en levensloosheid is dit een ongelofelijke opkikker.
 • Ook aangewezen bij acne, psoriasis, couperose en exceem
 • Kortere herstelperiode bij chemische peeling

Onmiddellijk zichtbaar 

Onmiddellijk effect vanaf de eerste sessie, je krijgt een egaler en zachter huidbeeld, de huid straalt meer en voelt strakker aan.

De herstellende kracht van licht

Tal van medische studies hebben de doeltreffendheid en veiligheid bewezen.

Naast anti-ageing en herstel van de vermoeide huid, kan Led Therapie ook succesvol ingezet worden bij de behandeling van acne, littekens, psoriasis, couperose, pigmentvlekken e.a.

De combinatie van rood, blauw of infrarood licht onderscheidt dit toestel van anderen. 

     image

 

 

VPL skinrejuvination

Geavanceerd, grensverleggend, wetenschappelijk bewezen techniek

Naarmate de jaren vorderen, veroudert onze huid door  oa. UV-straling hormoonhuishouding en andere externe factoren zoals roken,alcohol ..Als gevolg hiervan zien we afnemende elasticiteit van de collageen- en elastinevezels in het bindweefsel, maar ook verslapping van de onderhuidse spieren. Rimpels verschijnen en rode bloedvaatjes en pigmentvlekken ontsieren de huid.. Toch willen we graag zolang mogelijk een gezonde en jeugdige uitstraling behouden. Energist Skin Rejuvenation is de enige behandelingsmogelijkheid die door stimulatie van het eigen collageen uw huid spectaculaire rimpelvermindering en versteviging laat zien. De veilige intense lichtenergie van Energist wordt in de huid omgezet in warmte-energie. Dit geeft een prikkel aan de huidcellen, aan de zogenaamde fibroblasten, die als reactie nieuwe collageen en elastine aanmaken. De behandeling geeft excellente resultaten op gelaat, hals, decolleté en handen. Door de aanmaak van nieuw collageen vervagen rimpels en de huid wordt terug voller en steviger. Ook kleine huidverkleuringen en verwijde bloedvaatjes op het gelaat, hals, decolleté en benen zullen verminderen of verdwijnen met de Energist behandelingen Resultaten zijn reeds zichtbaar na de eerste behandeling. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn gemiddeld 3 à 6 behandelingen op korte periode  nodig voor een optimaal resultaat. Daarna kan u maandelijks langskomen voor een onderhoudsbehandeling.

Huidverjonging

1-270x129

couperose

2

pigmentvlekken

3

Acne

Met de VPL energist kunnen we ook acne onder controle houden, vraag naar onze speciale voorwaarden!

4

Voor                              na 3 behandelingen

Chemische peelings Sesderma

Wij maken gebruik van de professionele peelings van Sesderma dat ontwikkeld werd door Doktor Gabriel Serrano. Bij deze peelings wordt de exfoliatie gestimuleerd door een chemische oplossing. Het is een veilige en veel gebruikte methode. Een peeling verandert in geen enkel opzicht de vorm van uw gelaat. Het is een geheel natuurlijke en effectieve procedure. Na de behandeling ziet u lichtjes rood, dit verdwijnt na 24 tot 48 uur. Tijdens de behandeling ervaart u een lichte prikkeling. Doktor Serrano ontwikkelde specifieke behandelingen voor verschillende huidaandoeningen,

 

Oxygen excellence

5

4 behandelingen in 1

 

Microdermabrasie

 • Efficiënt tegen huidveroudering en rimpels
 • Acné en acné-littekens
 • Onderhuidse talgophoping
 • Zwarte puntjes
 • pigmentvlekken

Mesotherapie

 • Frisse heldere huid
 • Betere doorbloeding
 • Actieve anti-ageing ingrediënten worden diep ingeluisd
 • Aanzienlijk verjongde huid
 • Verminderde lijntjes en rimpeltjes

Zuurstoftherapie

 • Tekort aan vocht herstellen
 • Energieboost voor de cellen
 • Herstellend

Cryotherapie

 • Kalmerend en ontstekingswerend
 • Goede opname van de werkstoffen

6 7

 

 

 

 

 

 

Duolift

8

Het resultaat wordt gegarandeerd door een perfecte synergie tussen de biologische effecten van ultrasound, licht- en kleurtherapie, en de actieve bestanddelen van geselecteerde cosmetica producten. De Duolift behandelingen kunnen even succesvol bij mannen worden toegepast. Softpeeling Een dieptereiniging van de huid wordt bekomen door de eliminatie van dode cellen, onzuiverheden en vervuiling. Ultrasonen Deze sondes oefenen akoestische druk uit op de huid en brengen een micro-massage teweeg. De biologische effecten van deze sondes begunstigen het gladmaken van rimpels en rimpellijntjes. De sonoforese draagt bij aan de penetratie van de cosmetica en laat de belangrijke synergie tussen actieve stoffen en de metabolische stimulatie toe. Deze geeft de huid kracht en stevigheid. Kleuren De Lichttherapie wordt tegenwoordig een echte behandelingstechniek dankzij de hyperlichtgevende diodes (led). Elke actie van de Duolift wordt gekoppeld aan een specifieke kleur die, wanneer ze op de huid wordt verspreid, het beoogde resultaat vergroot. De lichtenergie werkt door directe actie op de behandelde zone alsook op het psychische vlak. Men weet bijvoorbeeld dat rood stimulerende eigenschappen heeft, groen daarentegen is een rustgevende kleur. Blauw wordt gebruikt bij het reinigen van de vette huid

Dermalastyl

Elastine is één van de belangrijkste bouwstoffen in de huid. Samen met collageen en vocht zorgt elastine voor een jonge, gezonde en volumineuze huid.  Naarmate wij ouder worden neemt de hoeveelheid elastine af in de huid. Door deze behandeling wordt de verouderde huid op een wetenschappelijk bewezen manier opnieuw voorzien van stevigheid en elasticiteit. Dankzij het unieke ingrediënt, Elastatropin®, bevat een DermaLastyl™ Elastin Infusion Therapy behandeling de hoeveelheid aan elastine die doorgaans tijdens een periode van 2 jaar verloren wordt. Tijdens zo’n behandeling penetreert deze elastine de bovenste huidlagen en verbindt ze zich aan reeds bestaande elastinevezels. De elastinevezels worden hierdoor sterker en de natuurlijke afbraak ervan wordt tegengehouden.