Huidverbetering & Huidverjonging

Deze verzorgingen bestaan uit zeer gespecialiseerde protocols en vergen kennis en securiteit van de esthetisch specialiste. Ik hou dan ook ten alle tijde rekening met de conditie van uw huid en wat de mogelijkheden zijn op dat moment. De behandeling kan dus afwijken van vooropgesteld behandelplan. Deze verzorgingen kunnen ook in kuurvorm toegepast worden om optimale resultaten te bekomen. 

DMK ENZYME THERAPY

Wil u met een nieuwe, gezonde huid door het leven gaan?

Dmk staat voor paramedische huidrevisie en is met zijn concept een pionier in Belgie. Geen quick fix maar een mooie huid op lange termijn.

Geschikt voor probleemhuiden.

 • DMK ENZYME THERAPY 125€

  DMK enzyme therapy is een paramedische behandeling die tot diep in de cel werkt en zorgt voor verbetering van de structuur en fucties van de huid. Geschikt voor mensen met huidproblemen en slechte huidconditie. (Acne, dermatitis, exceem, couperose, vochtarme huid, verslapte huid, zonneschade ...)

 • DMK Peeling level 2 & 3 150€

  Na een kuur DMK enzymetherapy kan je de behandeling upgraden naar een hoger level en probleemzones nog meer aanpakken. Enkel voor klanten die reeds een DMK kuur hebben gevolgd.

Gespecialiseerde extra's

U kan bepaalde zone’s extra aanpakken in combinatie met een van onze huidverbeterende verzorgingen.

Klassieke gelaatsverzorgingen

Focus op me-time. Ontspannde verzorging van begin tot einde maar steeds met onze kwalitatieve producten.

Wimper en wenkbrauwen

Hand -en voetverzorgingen

EPILATIES

Make-up

Wij werken met minerale make-up van Inclinic. Deze zijn bijzonder dankzij hun unieke en innovatieve formules op basis van mineralen, vitamines, hyaluronzuur en neuropetides.  Vrij van synthetische  geur-en kleurstoffen, bewaarmiddelen en niet getest op dieren. Minimaal risico op allergie.

 • Feest make-up 45€

  Voor toekomstige bruidjes of allround partyanimals. Inclusief ampulle die uw huid urenlang fixeert.

 • Dag make-up 35€

  Zachte, natuurlijke make-up voor elke gelegenheid. Inclusief ampulle die uw make-up urenlang fixeert.