Huidscan

Een succesvolle behandeling van de huid begint met een goede analyse. Bij ZENSA maken we gebruik van de Observ 520x om via verschillende lichtbronnen dieper in onze huidlagen te gaan kijken. Hierdoor kunnen we gericht en onderbouwd onze behandelingen aanpassen aan jouw huidnoden. We maken een behandelplan en adviseren de geschikte thuisproducten helemaal op maat van jouw huid.

Op lange termijn zetten we dit toestel in om jouw huid en resultaten op te volgen.

Huidverbetering

Acne en onzuivere huid

Heb je last van acne of onzuivere huid dan werken wij graag aan een totaalbehandeling.De combinatie van correcte huidverzorgingsproducten thuis en doeltreffende behandelingen in het instituut zorgen voor een onmiskenbare synergie.

Droge huid

Hebt u vaak last van een vale huid die er vermoeid uitziet en droog aanvoelt?Vaak gaat het ook gepaard met een gevoeligheid. Wij kunnen door de hydratatie terug op peil te brengen uw huid terug in balans brengen en een mooie glans bezorgen. De mogelijkheden op gebied van werkstoffen en technieken zijn zeer uitgebreid.

Pigmentvlekken

Ontsieren bruine vlekjes of melasma uw huid? Verschillende zaken triggeren de aanmaak van ons pigment. Het is een veelvoorkomend en vooral terugkerend fenomeen. We behandelen actief, progressief en daarna preventief  om de behaalde resultaten zo optimaal mogelijk te behouden.

Rosacea

Rosacea of couperose is doorgaans een erfelijke aandoening. Fijne oppervlakkige bloedvaatjes zijn zichtbaar aanwezig. Toch kunnen wij door middel van een aantal behandelingen uw huid terug in evenwicht brengen. We streven naar een rustige, gezonde en sterk uitziende huid.

Hifu (High-Intensity Focused Ultrasound)

Hifu, ook bekend als High-Intensity Focused Ultrasound (Hifu), is een geavanceerde niet-invasieve procedure die gebruik maakt van ultrageluidsgolven om de diepere lagen van de huid te bereiken. Door gerichte energie af te geven, stimuleert Hifu de natuurlijke productie van collageen en elastine, waardoor de huid strakker en steviger wordt. U merkt meteen vanaf de eerste behandeling een aanzienlijk verschil maar de resultaten verbeteren nog tot 6 maand na de laatste behandeling.

Wij adviseren 3 behandelingen met een interval van 6 weken.

6 -9 maand na de laatste behandeling mag u deze herhalen voor behoud van de resultaten.

Voordelen & resultaten:

  • De resultaten zijn zichtbaar onmiddellijk na de behandeling voor het gelaat
  • Ze verbeteren met de tijd tot 6 weken na de behandeling.
  • Werkt ook preventief
  • Tot 40% vermindering van het volume onder de kin
  • Vermindering van algemene rimpels
  • Toename van stevigheid
  • De procedure kan op elk moment van het jaar worden uitgevoerd, zelfs in de zomer
  • Geen bijwerkingen of sociale uitsluiting
  • Overtuigende plaatselijke vetreductie met LipoHIFU-technologie op het lichaam: tot 5 cm minder taille.
  • Ideaal voor het behandelen van plaatselijke cellulitis.

Huidverjonging

Huidverslapping

Verminderde aanmaak van collageen en elastine liggen aan de basis van een verslapte huid. Al op heel vroege leeftijd breekt onze huid deze essentiële cellen af. Door middel van een correcte thuisbehandeling en intense behandelingen in het instituut kunnen we significante resultaten bekomen waar u zich zichtbaar beter zal bij voelen. Wij beschikken over een brede waaier aan mogelijkheden.

Lijntjes en rimpeltjes

Iedereen kent het vroeg of laat. We kijken in de spiegel en zien hier en daar wat lijntjes verschijnen. Een combinatie tussen huidverzorging thuis en intense behandelingen in het instituut zorgen ervoor dat uw huid weer gladder en strakker oogt. Door de combinatie van verschillende technieken werken we op de vele facetten van de (al dan niet) beginnende huidveroudering.

Oogzone

Kraaienpootjes, rimpeltjes, donkere kringen, vochtophoping. Het drukke leven verraadt zich dikwijls op de huid rond onze ogen. Wij beschikken over enkele technieken die de moeite waard zijn om in te zetten tijdens uw behandeling om ook deze (soms moeilijke) zone aan te pakken.

Feel good

Onthaasting, me-time, zelfzorg. Ze behoren meer om meer tot de essentie. Wij beschikken naast onze specialisatie behandelingen ook over enkele pure verzorgingen. Klassiekers die naast hun ontspannende werking ook doeltreffend zijn op gebied van zuivering, voeding en hydratatie.

Definitieve ontharing

Zorgeloos door het leven zonder storende haartjes. Iedereen heeft wel een zone die hij wil aanpakken. Bikini, benen, oksels of voor mannen de rug etc. Het kan door intense opwarming van de haartjes waarbij we de haarfollikels definitief elimineren.Hierin slaagt Vpl energist waar andere systemen falen.Na een intakegesprek geef ik u een indicatie van het aantal behandelingen en de kostprijs ervan. Wij werken met een waardesysteem waar u de te behandelen oppervlakte wordt aangerekend. Dit zorgt voor een behandeling en kostprijs op maat.Voor meer technische info https://www.permanenteontharing.be